Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Moderne Wandlampen

Ben jij ook zo'n fan van de moderne woonstijl, en alles wat erbij komt kijken? Dan besef je waarschijnlijk maar al te goed dat kwalitatieve en stijlvolle verlichting één van de belangrijkste factoren is bij zo'n interieur! Rebel House weet dat in elk geval wel, en bied je dan ook de mogelijkheid om jouw moderne inrichting mooi af te werken met de beste moderne wandlampen. Want ook de muren hebben nood aan goede lampen - ten minste, als je van een chique en exclusieve atmosfeer in huis wilt genieten!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Moderne wandlampen

Wandlampen worden steeds vaker gebruikt als uitbreiding op standaard plafondverlichting. Dergelijke lampen zorgen er niet enkel voor dat de ruimte lichter is, ook dragen ze bij tot de gezelligheid in de woning. Moderne wandlampen worden vaak toegepast in de inkomhal van de woning om bezoekers bij het binnenkomen meteen een goed gevoel te geven. Aan de andere kant staan ze ook prachtig in de woonkamer, aangezien je zo op bepaalde plaatsen voor meer geconcentreerd licht kunt zorgen. Bij Rebel House je moderne wandlampen kopen omvat dus heel wat voordelen. Maar welke mogelijkheden zijn er nu zoal?

Moderne wandlampen in jouw interieur

Moderne wandlampen komen in oneindig veel modellen: strakke, zwarte spots in de vorm van een kubus aan de muur tot moderne lampen met een subtiele vintage ondertoon (bijvoorbeeld door het gebruik van kleuren als turquoise) en zelfs experimentele varianten die getuigen van een sterk staaltje creativiteit, alles kan. Op die manier kan je eender welke look, van Modern Chic tot Retro Revival en Street Pop, precies de lampen geven die hij nodig heeft. Het resultaat is dat je woning er binnen de kortste keren als een prachtig geheel uitziet - en dat je daarbij ook nog eens geniet van kwalitatieve, aangename verlichting!

Moderne wandlampen bij Rebel House

Wat je voorkeur ook mag zijn, bij Rebel House vind je de perfecte moderne wandlampen. Daarbij geniet je van een gratis verzending vanaf 50 euro, een 90 dagen retourtermijn en een eigen bezorgservice voor grote meubels. Alsof dat nog niet genoeg is, kan je ook kiezen voor een betaling vooraf achteraf of in termijnen!