Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Tafellampen

Wil je jouw retro tafel wat extra licht geven om efficiënt te kunnen eten of lezen? Dan is een retro tafellamp een must-have! De retro stijl is dan op de eerste plaats misschien wel vooral populair vanwege zijn unieke designs en kleuren, ook op praktisch vlak heeft hij heel wat te bieden. En daar is het brede aanbod aan functionele én design retro tafellampen van Rebel House alvast een bewijs van. Lees snel verder als je méér te weten wilt komen over de vele retro tafellampen bij jouw speciaalzaak!

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Retro tafellampen

Retro tafellampen zijn er méér dan genoeg: van eenvoudige modellen met een metallic basis en een glazen bekleding tot eerder klassieke tafellampen die een warm licht uitstralen, alles is mogelijk. Er zijn lampen met een ronde bekleding voor een huiselijk look, maar evengoed experimentele varianten die net iets moderner ogen. Bij Rebel House vind je hoe dan ook je gading, waardoor je tafel of bureau thuis of op het werk binnen de kortste keren prachtig is verlicht. En dat maakt aan tafel eten natuurlijk meteen een stuk aangenamer!

Retro tafellampen in jouw interieur

Als je echter de beste keuze wilt maken voor jouw interieur, dan is het belangrijk dat je op gedegen advies vertrouwt bij de zoektocht naar de beste retro tafellampen. Hoe groot is je tafel, welke atmosfeer wil je teweegbrengen en wat is je budget? Is er sprake van een specifieke stijl of niet? Retro tafellampen voor een rasechte Retro Revival stijl zullen immers anders zijn dan modellen die passen bij een robuuste Classic Colonial of kleurrijke Pink Blush inrichting. Rebel House helpt je de juiste keuze te maken, zodat jouw interieur snel aan je persoonlijke voorkeuren voldoet!

Retro tafellampen bij Rebel House

Hoewel het uitgebreide aanbod aan retro tafellampen van bij Rebel House al zeker de moeite waard is, geniet je ook van een uitstekende service. Wat dacht je van een gratis verzending vanaf 50 euro of een 90 dagen retourtermijn? Ook een betaling vooraf achteraf of in termijnen en een eigen bezorgservice voor grote meubels behoren ten slotte tot de mogelijkheden!