Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Wijnkasten

Ben je een échte wijnliefhebber, maar tegelijkertijd ook een voorstander van de retro stijl? Een unieke combinatie, maar bij Rebel House vind je hoe dan ook het meubilair om aan beide te voldoen! Dankzij een breed gamma aan retro wijnkasten kan je je wijnkelder of woonkamer prachtig inrichten, en daarbij méér dan voldoende ruimte bieden voor je favoriete wijnen. Ontdek het uitgebreide aanbod bij jouw speciaalzaak en til de look en feel van je retro interieur meteen een niveau hoger!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Retro wijnkasten

Als je van wijn houdt en die graag goed bewaart, dan is een kwalitatieve wijnkast zeker en vast een must. Natuurlijk wil je ook dat je nieuwe wijnkast een beetje bij de huidige inrichting van je woning past, en daar kan Rebel House je bij helpen! Dankzij een uitgebreid gamma aan retro wijnkasten geef je jouw wijnflessen alle plaats die ze nodig hebben, maar oogt je nieuwe wijnkelder ook nog eens stijlvol. Van een kleine wijnkast met slechts enkele schappen tot heuse, muur-brede kasten die imposant ogen dankzij het gebruik van eikenhout, er zijn haast geen grenzen!

Retro wijnkasten in jouw interieur

Precies de goede retro wijnkasten vinden voor jouw interieur, dat is echter niet altijd een gemakkelijke opdracht. Zeker als je wilt dat je inrichting er écht af uit ziet, en je daarbij voldoende ruimte hebt voor je wijnflessen. Bij Rebel House vind je retro wijnkasten voor een Grand Glamour indruk met opvallende kleuren en een imposant design, maar evengoed sobere modellen waarmee je een Pure Minimalism of Retro Revival indruk teweeg kunt brengen. Wat je voorkeur ook mag zijn op het vlak van uitstraling, budget of afmetingen, bij jouw speciaalzaak vind je wat je zoekt!

Retro wijnkasten bij Rebel House

Ten slotte geniet je bij Rebel House ook nog eens van een méér dan interessante service. Naast een 90 dagen retourtermijn en een gratis verzending vanaf 50 euro kan je rekenen op een eigen bezorgservice voor grote meubels, waardoor je nog sneller van je nieuwe retro wijnkast gebruik kunt maken. Een betaling vooraf achteraf of in termijnen maakt het plaatsje ten slotte helemaal compleet!