Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Scandinavische Kapstokken

Je denkt er misschien niet zo snel over na, maar de gang is een van de meest gebruikte ruimtes in je woning. Het is een plek waar je vertrekt naar je werk, thuis komt na die ene fijne vakantie of vrienden ontvangt tijdens een avondje borrelen. Maar waar laat je toch al die jassen, schoenen, mutsen en handschoenen? Scandinavische kapstokken zijn een echte must voor in ieder interieur. Kapstokken voegen een extra dosis karakter toe aan iedere woning en houdt je gang netjes en georganiseerd.

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Scandinavische kapstokken

Iedereen kan zijn of haar jas netjes opbergen aan een haak van een van de Scandinavische kapstokken van Rebel House. Dit is vooral een gemak als je gasten over de vloer hebt. Terwijl de gasten blijven komen, kunnen ze zichzelf helpen om hun jassen aan deze haken te hangen. Dit zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat, de moeite die je moet doen om de jassen van de bezoekers te pakken en in een kast te stoppen, weg kan worden genomen.

Scandinavische kapstokken in jouw interieur

De kapstokken uit onze collectie zijn verkrijgbaar in een breed scala aan designs. Kies bijvoorbeeld voor een kapstok aan de wand of een aantal knoppen aan de wand als je gang lang en smal is. Hierdoor bespaar je aanzienlijk veel ruimte. Heb je een paar opgroeiende kids die het liefste zo veel mogelijk aan het ravotten zijn buiten? Een kapstok met schoenenrek is dan een slimme keuze. Hierdoor voorkom je dat vieze en modderige schoenen in de woonkamer komen. Ieder model vormt onderdeel van een van onze woonstijlen, zoals Grand Glamour, Modern Chic en Pink Blush.

Scandinavische kapstokken bij Rebel House

Voor welk design je ook kiest, je bent altijd zeker van 90 dagen retourtermijn, betaling vooraf achteraf of in termijnen en gratis verzending vanaf 50 euro. Ook werken we met een eigen bezorgservice voor grote meubels.