Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Scandinavische Salontafels

Het salon is zowat hét centrale gedeelte van elke woning: het is de plaats waar je leeft met je gezin, samenkomt met vrienden en meer. Het spreekt dan ook voor zich dat je wat extra aandacht besteedt aan de inrichting van deze ruimte, toch? Dankzij Rebel House is het mogelijk om jouw salon of woonkamer prachtig af te werken met een Scandinavische salontafel die perfect bij jouw woonstijl, beschikbare ruimte én budget past. Ontdek de vele mogelijkheden en geniet van een complete service, bij Rebel House!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Scandinavische salontafels in jouw interieur

Geen enkel salon of woonkamer is op dezelfde manier ingericht, en dat is maar goed ook! Bij Rebel House vind je een uitgebreid gamma aan Scandinavische salontafels: eenvoudige, rechthoekige modellen uit kunststof of metaal die zijn afgewerkt met bamboe of marmer elementen, tot eerder experimentele Scandinavische salontafels die uit drie ronde, elkaar overlappende delen bestaan, alles kan. Street Pop, Modern Chic en Rural Living, het zijn slechts enkele van de mogelijke stijlen die je met een mooie Scandinavische salontafel van bij Rebel House kunt afwerken!

Scandinavische salontafels bij Rebel House

Ben je overtuigd van de meerwaarde van het aanbod Scandinavische salontafels van Rebel House? Aarzel dan niet om je nieuwe aankoop te bevestigen: geniet van een betaling vooraf achteraf of in termijnen, een gratis verzending vanaf 50 euro en een 90 dagen retourtermijn. Ook biedt Rebel House een eigen bezorgservice voor grote meubels - waardoor je je Scandinavische salon nog sneller kunt inrichten!