Grijze Klokken

Klokken zijn nog altijd een geliefd decoratief element in een woning. Ook al heb je op je computer of je iPhone een klok, het blijft altijd makkelijk als je het uur kunt lezen met één oogopslag. Daarom ontwerpen designers nog altijd klokken in alle stijlen en kleuren. Zoek jij een grijze klok? Dan vind je hier gegarandeerd je favoriete exemplaar!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grijze klokken

Een klok is een gebruiksvoorwerp? Dit is niet helemaal waar. Stijlvolle klokken zoals je die bij Rebel House vindt, dragen ook bij tot de sfeer die je in je woning creëert. Bekijk bijvoorbeeld eens onze stoere unicolor grijze klokken. Ze stralen een heel andere sfeer uit dan bijvoorbeeld een grijze klok met hout of een grijze klok met gouden cijfers en wijzers. Voordat je je keuze maakt, bekijk eerst eens welke materialen en kleuren er nu in je interieur voorkomen. Denk aan je meubels zoals tafels en stoelen, kasten en zitbanken. En ook je andere accessoires komen in aanmerking. Laat je grijze klok daarbij aansluiten. Kijk zeker ook naar de vorm van de klok. Heb je al een ronde spiegel? Dan kun je kiezen voor een ronde klok. Of heb je niet veel ruimte meer aan de muur maar wel nog een plekje op je dressoir? Dan kies je voor een leuke grijze pendule. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend. Vraag raad aan ons team bij de minste twijfel. Wij helpen jou!

Grijze klokken in jouw interieur

Wat denk je van een stoere betonlook klok voor je Raw Industrial woning? Of heb jij een traditionele Rural Living woning? Kies dan uit een van onze klassiekere modellen, met verweerd ogende wijzerplaat of met Romeinse cijfers bijvoorbeeld. Een strak ontwerp kies je voor je Modern Chic woning en grijs met goud werkt uitstekend in je Grand Glamour woning. Heb je een Pink Blush interieur en heb je al voldoende roze interieurstukken? Dan kun je toch nog een klok in huis halen en kiezen voor licht grijs. Het past uitstekend!

Grijze klokken bij Rebel House

Gratis verzending vanaf 50 euro, 90 dagen retourtermijn en de mogelijkheid tot betaling vooraf achteraf of in termijnen zitten gewoon in ons standaard servicepakket. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine items komt bij jou langs om je klok en andere producten te leveren.