Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Planten

Planten brengen de natuur in huis. Maar planten vragen ook de nodige aandacht of anders staan ze er maar zielig bij. Rebel House maakt het jou hierin heel makkelijk. Wij hebben een assortiment design kunstplanten in ons aanbod, planten zonder onderhoud dus. Ze zien er allemaal levensecht uit, behalve onze meer gewaagde design planten dan. Maar in bepaalde interieurs krijgen ook deze gegarandeerd een plekje.

31 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Design Kunstplanten

Onze design kunstplanten hebben een zuiderse en exotische uitstraling. Ze geven aan elke woning een zonnige en frisse touch. Palmen, klein- of grootbladige planten, hoge of lagere exemplaren... je vindt al deze design kunstplanten in onze webshop. Vraag gerust raad wanneer je met design kunstplanten je huis wilt stylen. Over de standplaats en het onderhoud hoef je je alvast geen zorgen te maken.

Design Kunstplanten in jouw interieur

Een Urban Jungle woning kan uiteraard niet zonder planten. Kies gerust voor een assortiment zeer opvallende design kunstplanten. In je Modern Chic interieur kies je misschien graag voor zilveren of gouden planten? Wij hebben ze! Een opvallende grote plant in een Raw Industrial style creëert een mooi contrast. Planten geven aan een Rural Living woning een nog groter landelijk gevoel. Eigenlijk passen planten in elke stijl: modern of minimalistisch, klassiek of retro, stoer of elegant. Onze kunstplanten zijn zeer makkelijk overal in te zetten. Je plaatst ze af en toe op een andere plek en je krijgt meteen een ander interieur. Combineer planten met bladeren met planten met bloemen en plaats hoge en lage planten door elkaar. Met design kunstplanten personaliseer je je woning.

Design Kunstplanten bij Rebel House

Voor je design kunstplanten hoef je je niet te verplaatsen. Je bestelt ze bij Rebel House gewoon online. Je krijgt 90 dagen retourtermijn en je mag rekenen op gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Wij hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels, voor kleinere items gebruiken wij PostNL. Maak van je woning een gezellige thuis en kies voor een aantal kunstplanten van bij Rebel House. Met planten breng je leven en de natuur in huis.