Houten Wandplanken

Houten wandplanken zijn de perfecte uitbereiding voor je interieur, zeker als je wilt genieten van een stijlvolle inrichting die daarbij ook functioneel is. Natuurlijk wil je wel enkel de mooiste en beste planken voor in je woning, en dat is een zoektocht die niet altijd gemakkelijk is. Rebel House kan je helpen met een breed gamma aan houten wandplanken waarmee je je woonkamer, keuken of eender welke andere ruimte praktisch inricht. Ook geniet je van een méér dan uitstekende service. Wil je daar graag meer over weten? Lees dan snel verder!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houten wandplanken

Houten wandplanken zijn een leuke uitbreiding voor je interieur, welke woonstijl je ook wilt nastreven. Er bestaan wandplanken die vooral landelijk ogen door het gebruik van massief eikenhout en een eenvoudige afwerking, terwijl er aan de andere kant ook modern ogende wandplanken zijn met een lichte kleur en glanzende lak als afwerking. Kortom, bij Rebel House vind je méér dan genoeg mogelijkheden voor elk interieur. Wat je voorkeur ook mag zijn op het vlak van stijl en uitstraling!

Houten wandplanken in jouw interieur

Bij Rebel House vind je talloze houten wandplanken voor elke inrichting. Heb je veel opbergruimte nodig voor keukenspullen of andere zaken? Of wil je vooral dat je nieuwe houten wandplanken bijdragen tot de look en feel van je woning, en zorgen voor een gezellige, huiselijke sfeer? Wat het geval ook mag zijn, bij jouw speciaalzaak vind je je gading. Daarbij kan je ook de beste optie vinden op het vlak van budget, je eigen stijl (van Pure Minimalism tot Rural Living en Modern Chic), en natuurlijk ook je beschikbare ruimte.

Houten wandplanken bij Rebel House

Klaar om je interieur met prachtige houten wandplanken te decoreren? Goed idee! Bij Rebel House geniet je echter ook van een 90 dagen retourtermijn, een gratis verzending vanaf 50 euro en een eigen bezorgservice voor grote meubels. Ten slotte heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een betaling vooraf achteraf of in termijnen, waardoor je flexibeler met je investeringen kan omgaan. Méér dan genoeg redenen dus om voor Rebel House te kiezen!