Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Antraciete Banken

Antraciet is een zeer aparte kleur. Het is geen zwart en ook niet echt grijs. Je herkent het wel meteen als een warme kleur. Onze antraciete banken stralen gezellige huiselijkheid uit en hebben allemaal een hedendaagse look. Je vindt hier gegarandeerd wat je zoekt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Antraciete banken

Een zitbank uitkiezen is een belangrijke stap bij het inrichten van je interieur. Uiteraard kies je voor de afmetingen en de opbouw van de zitbank. Je kiest bijvoorbeeld voor een vaste bank: 1-zit, 2-zits, 2,5-zits of 3-zits bijvoorbeeld. Wij gaan zelfs tot een 4-zits bank. Of je gaat voor een hoekbank, inclusief chaise longue. Daarnaast kies je de vormgeving: ronde vormen of strakke lijnen. En je wil hoge of lage poten of geen poten. Als je voor de kleur antraciet kiest, dan kun je dit enorm makkelijk combineren met andere kleuren. Alle tinten van wit over grijs tot zwart passen bij antraciet. Maar wil jij je antraciete bank met felle kleuren combineren? Het kan perfect. Rood, geel, blauw, groen... het past er allemaal bij. En dit is nog niet alles. Ook pastelkleuren gaan zeer goed bij een antraciete bank. In onze website vind je nog veel andere meubels in antraciet: stoelen, fauteuils en hockers bijvoorbeeld. We hebben ook accessoires in antraciet: kussens en vloerkleden of verlichting bijvoorbeeld.

Antraciete banken in jouw interieur

Antraciet is een stoere kleur en daarom heel erg geliefd voor de Raw Industrial stijl. Ook in de landelijke stijl mag het er best wel rustig aan toe gaan. Kies een grote ruime antraciete bank voor je Rural Living interieur. Een antraciete bank met strakke vormgeving is ideaal voor je Pure Minimal woonkamer. Eigenlijk past een antraciete bank in elke stijl, mits je ze op de gepaste manier aankleedt en integreert. Wil jij graag advies bij het uitkiezen van meubels en accessoires? Rebel House is er voor jou!

Antraciete banken bij Rebel House

Service staat bij Rebel House hoog in het vaandel. Nadat jij je bestelling hebt geplaatst, brengt onze eigen bezorgservice voor grote meubels je bank naar jou toe. Je krijgt daarbij 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. En je kunt bij Rebel House ook kiezen om voor- achteraf en in termijnen te betalen.