Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Eiken Barkrukken

Bij een mooie barmeubel horen mooie barkrukken. Of je hebt misschien een keukeneiland waarvoor je barkrukken wilt aankopen? Ga dan op zoek in onze webshop en style je interieur. Eiken barkrukken van Rebel House zijn een perfect voorbeeld van pure klasse.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Eiken barkrukken

Een barkruk zet je in waar je gezelligheid wilt. Je wilt met je vrienden aan je huisbar je nieuwe aanwinst drankjes uitproberen. Of je wil aan je keukeneiland hapjes en drankjes serveren of misschien snel een ontbijt nemen. Gezelligheid primeert voor jou? Wij zorgen van onze kant voor kwaliteit en comfort! Onze eiken barkrukken bieden je alles wat je nodig hebt om aangename uren samen door te brengen. Bekijk goed de zithoogte van de barkruk. Je barkrukken voor je barmeubel zullen hoger moeten zijn dan je barkrukken voor je keukeneiland. Zorg altijd voor voldoende beenruimte tussen het tafelblad en de zitting van je barkruk. Reken hiervoor ongeveer 30 cm. Wil je meer informatie over onze eiken barkrukken? Vraag het ons gerust per mail of per telefoon, wij zijn er voor jou!

Eiken barkrukken in jouw interieur

Uiteraard combineer je je eiken barkrukken met je barmeubel. Maar denk ook aan de stijl van je eetkamerstoelen en -tafel, je salontafel en je kasten. Of laat ze aansluiten bij de inrichting van je mancave. Een passende muurdecoratie geeft aan je huisbar een nog leukere uitstraling. Stoere barkrukken passen in Raw Industrial en ook in Rural Living style. Een elegantere uitvoering en rondere vormen gaan perfect in je Retro revival interieur. Eikenhout kun je ook makkelijk inzetten als contrast met de strakke witte muren van je Pure Minimal woning. Onze stylisten staan voor je klaar om je raad te geven over de vormgeving en de mogelijkheden van onze eiken barkrukken!

Eiken barkrukken bij Rebel House

Rebel House is dé spraakmakende webshop voor interieurstukken. Wij doen er dan ook alles aan om jouw woning in te richten volgens jouw wensen. Je krijgt van ons 90 dagen retourtermijn en de betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Daarbij geven bij ook nog gratis verzending vanaf 50 euro. Wij hebben onze eigen bezorgservice voor grote meubels, kleine meubels worden via PostNL verstuurd. Eens je je bar heb ingericht met eiken barkrukken van Rebel House, dan blijft je bar gegarandeerd nog tientallen jaren jouw favoriete plek in huis!