Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Velvet Poefs

Wil je je woonkamer nog stijlvoller en gezelliger maken, met een extra zitmeubel dat niet al te veel plaats inneemt en chique oogt? Dan moet je het aanbod velvet poefs van Rebel House ontdekken! Velvet poefs voegen ongetwijfeld waarde toe aan je interieur, welke keuze je ook maakt op het vlak van stijl en formaat. Bij jouw speciaalzaak gaat het echter nog verder, en kan je ook rekenen op een méér dan complete service. Op die manier wordt het inrichten en decoreren van je interieur nog zoveel aangenamer!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Velvet poefs

Velvet poefs komen in ontelbaar veel soorten. Er zijn paarse velvet poefs die extra veel zitruimte bieden voor een luxueuze indruk, terwijl je ook heel wat eenvoudige, strakke modellen vindt waar je een moderner interieur mee kunt afwerken. Hoe dan ook maken dergelijke poefs je interieur comfortabeler én stijlvoller, en dat heeft natuurlijk vooral te maken met het gebruik van die unieke stof: velvet. Zowel het gevoel als de uitstraling van velvet zorgen voor een bekleding die elke stoel of poef meteen aangenamer maakt, en daarbij bestaan er heel wat mogelijkheden op het vlak van design!

Velvet poefs in jouw interieur

Jouw interieur is anders dan alle andere, en dat brengt met zich mee dat je op zoek moet gaan naar een velvet poef die bij je past. Heel wat mensen gaan voor een kleurrijke velvet poef als afwerking van een Pink Blush interieur, maar vooral donkerkleurige, luxueuze modellen zijn erg populair - en dan vooral in een Grand Glamour of Street Pop inrichting. Natuurlijk zijn er geen vaste regels en kan je helemaal zelf kiezen welke poef je kiest op basis van prijs, formaat en meer!

Velvet poefs bij Rebel House

Rebel House helpt je daarbij een handje, met een uitstekende service. Niet alleen kan je rekenen op een 90 dagen retourtermijn maar ook een gratis verzending vanaf 50 euro en een betaling vooraf achteraf of in termijnen behoren tot ons dienstenpakket. Ten slotte kan je met een eigen bezorgservice voor grote meubels je woonkamer of eender welke andere ruimte nog sneller inrichten!