Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Kare Design Bureaustoelen

Thuis werken of studeren wordt pas echt een droom met een comfortabele Kare Design bureaustoel. De bureaustoelen van dit Duitse interieurmerk verhogen namelijk niet enkel je productiviteit omdat je er zo lekker op zit. Ook je interieur krijgt een flinke boost dankzij de stevige stijlinjectie die we kennen van Kare. Bestel hier jouw nieuwe Kare stoel en laat hem supersnel gratis bezorgen!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bureaustoelen van Kare Design

Volgens de filosofie van Kare heeft iedereen het recht op een interieur dat zijn of haar persoonlijkheid weerspiegelt. Alleen zo kun je jezelf immers goed voelen en het onderste uit de kan van je leven halen. Daarom laten de designers van Kare zich vooral leiden door hun gevoel en hun eigen ideeën van waar het in het leven om draait: plezier, verbeelding en kwaliteit.

Een bureaustoel van Kare is daarom zoveel meer dan een simpele in hoogte verstelbare en draaibare stoel voor in je kantoor of studieruimte. Net als andere meubels van Kare spat de bravoure en de verbeelding er vanaf. Dus waarom zou je werken op een saaie en inspiratieloze stoel als je voor hetzelfde geld een hippe design bureaustoel hebt?

Kare Design bureaustoelen in verschillende stijlen

Werk jij graag op je eigen manier? Zou je dan ook niet graag zitten op jouw manier? Dat kan met de bureaustoelen van Kare Design. De collectie biedt harde werkers en studenten namelijk een groot aantal verschillende stoelen in diverse stijlen. Hou je bijvoorbeeld van modern chic en minimilastisch? Wat dacht je dan van een zwartlederen stoel, afgewerkt met glanzend aluminium? Liever baden in classic koloniale luxe? Ga dan voor een echt lederen directeursstoel.

Tip: maak je eigen kantoor af in stijl door je nieuwe bureaustoel te combineren met een echt Kare Design bureau en een eigenzinnige lamp!

Kare Design bureaustoel kopen bij Rebel House

Jouw nieuwe Kare Design bureaustoel bestel je natuurlijk bij dé online design woonwinkel van de Benelux: Rebel House. Naast bijzonder bureaustoelen vind je in onze collectie duizenden andere spraakmakende meubels en woonaccessoires. Daarbij betaal je bovendien op jouw manier: direct, achteraf of in termijnen. Kijk dus gerust eens verder rond en spice up your interior!